• cof

Patatkraam als bedankje

10 October, 2018

In oktober hebben wij vanuit één van onze opdrachtgevers een bedankje gekregen voor onze inzet op een spoedproject.
Dit was in de vorm van een patatkraam voor de deur bij HES.

De klant: “Wij willen een ieder ontzettend bedanken voor de inzet en flexibiliteit die jullie hebben getoond bij het spoedproject op onze locatie in de Botlek. Het was niet de makkelijkste route die we hebben genomen, maar het resultaat mag er zijn. Hiervoor willen we jullie allen bedanken met een kleine traktatie.
Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet”.

Dit is voor ons natuurlijk altijd erg leuk om te horen en de patat was heerlijk!


Comments ( 0 )

×

disclaimer

De informatie die wij op deze website aanbieden dient slechts het doel algemene informatie te verschaffen. Deze informatie wordt u aangeboden door J. de Jonge flowsystems B.V., al streven wij ernaar u altijd correcte en actuele informatie te bieden, geven wij geen enkele garanties of zekerheden, expliciet of impliciet, over de correctheid, accuratesse, betrouwbaarheid, aansluiting of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten en afbeeldingen op deze website; voor welk doel dan ook. Enige actie die u neemt of nalaat naar aanleiding van deze informatie geschiedt geheel op uw eigen risico.

In geen geval en zonder enige beperking zijn wij niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade, direct of indirect, gevolgschade of enige andere soort schade voortkomend uit het verlies van data, winsten of andere posten, welke voortkomen uit het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u doorlinken naar andere websites welke niet onder de controle van J. de Jonge flowsystems vallen. Wij hebben geen enkele invloed op de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze website. Het toevoegen van een link naar een andere website houdt niet zonder meer in dat wij een organisatie of individu aanbevelen, ondersteunen of het eens zijn met hetgeen op hun website beschreven staat.

Wij spannen ons maximaal in om onze website online te houden en deze gebruiksvriendelijk te laten zijn. Echter, J. de Jonge flowsystems accepteert geen enkele verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid, indien de website (tijdelijk) niet beschikbaar zou zijn als gevolg van technische omstandigheden die buiten onze controle liggen.