• Excelsior

Voetbalwedstrijd voor het goede doel

26 March, 2018

Jan de Jonge heeft op een goede doelen evenement voor de thoraxfoundation een voetbalwedstrijd ‘gekocht’.
Op vrijdag 16 maart 2018 mocht een team van J. de Jonge tegen het sterrenteam met BN’ers spelen in het Excelsior stadion, van Donge & de Roo. Na een zorgvuldige selectie is er een eigen         sterrenteam geselecteerd en kwamen zij vol goede moed het hoofdveld op bij Exelsior.
Na een zeer spannende wedstrijd tegen de BN’ers waar oa; Geert den Ouden, Nourdin Boukhari, Don Diego Poeder, Sascha Visser, Rob Geus en John Williams in meespeelden en met een aantal enthousiaste supporters, hebben wij helaas met 3-2 verloren.

Wil je meer zien over de wedstrijd en de BN’ers? Check dan youtube met de zoektermen; Sterrenteam BN’ers 16-03-2018 voor een overzicht van de wedstrijd.
Of wil je meer weten over de thoraxfoundation en wat zij doen? Kijk dan op www.thoraxfoundation.com


Comments ( 0 )

×

disclaimer

De informatie die wij op deze website aanbieden dient slechts het doel algemene informatie te verschaffen. Deze informatie wordt u aangeboden door J. de Jonge flowsystems B.V., al streven wij ernaar u altijd correcte en actuele informatie te bieden, geven wij geen enkele garanties of zekerheden, expliciet of impliciet, over de correctheid, accuratesse, betrouwbaarheid, aansluiting of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten en afbeeldingen op deze website; voor welk doel dan ook. Enige actie die u neemt of nalaat naar aanleiding van deze informatie geschiedt geheel op uw eigen risico.

In geen geval en zonder enige beperking zijn wij niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade, direct of indirect, gevolgschade of enige andere soort schade voortkomend uit het verlies van data, winsten of andere posten, welke voortkomen uit het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u doorlinken naar andere websites welke niet onder de controle van J. de Jonge flowsystems vallen. Wij hebben geen enkele invloed op de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze website. Het toevoegen van een link naar een andere website houdt niet zonder meer in dat wij een organisatie of individu aanbevelen, ondersteunen of het eens zijn met hetgeen op hun website beschreven staat.

Wij spannen ons maximaal in om onze website online te houden en deze gebruiksvriendelijk te laten zijn. Echter, J. de Jonge flowsystems accepteert geen enkele verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid, indien de website (tijdelijk) niet beschikbaar zou zijn als gevolg van technische omstandigheden die buiten onze controle liggen.