• JLA in Noorwegen

JLA & JLS in Noorwegen

30 January, 2018

Afgelopen maand hebben twee van onze medewerkers een mooie klus uitgevoerd bij een klant in Oslo.
Voor JLA hebben zij in minder dan twee weken bij 3 bestaande laadarmen de Hydraulische Control Manifolds (HCM’s) vervangen en een nieuwe Hydraulische Power Unit (HPU) geplaatst, aangesloten en volledig getest.
Enkele dagen voor de uitvoering zijn deze nieuwe units door JLA bij de klant in Noorwegen geleverd.
Ook werd er circa 150 meter van het bestaande hydrauliek, leidingwerk en bekabeling vervangen.
Voor JLS is in deze periode een bestaande laadarm gereed gemaakt voor transport naar Vlaardingen waar deze volledig gereviseerd zal worden.
In hun spaarzame vrije tijd hebben zij ook nog een mooie JLA foodprint achtergelaten bij de klant welke uitermate te spreken is over de professionele gezamenlijke aanpak.
Complimenten hebben ons via de mail bereikt!


Comments ( 0 )

×

disclaimer

De informatie die wij op deze website aanbieden dient slechts het doel algemene informatie te verschaffen. Deze informatie wordt u aangeboden door J. de Jonge flowsystems B.V., al streven wij ernaar u altijd correcte en actuele informatie te bieden, geven wij geen enkele garanties of zekerheden, expliciet of impliciet, over de correctheid, accuratesse, betrouwbaarheid, aansluiting of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten en afbeeldingen op deze website; voor welk doel dan ook. Enige actie die u neemt of nalaat naar aanleiding van deze informatie geschiedt geheel op uw eigen risico.

In geen geval en zonder enige beperking zijn wij niet aansprakelijk voor enig verlies of enige schade, direct of indirect, gevolgschade of enige andere soort schade voortkomend uit het verlies van data, winsten of andere posten, welke voortkomen uit het gebruik van onze website.

Vanaf onze website kunt u doorlinken naar andere websites welke niet onder de controle van J. de Jonge flowsystems vallen. Wij hebben geen enkele invloed op de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze website. Het toevoegen van een link naar een andere website houdt niet zonder meer in dat wij een organisatie of individu aanbevelen, ondersteunen of het eens zijn met hetgeen op hun website beschreven staat.

Wij spannen ons maximaal in om onze website online te houden en deze gebruiksvriendelijk te laten zijn. Echter, J. de Jonge flowsystems accepteert geen enkele verantwoordelijkheid noch aansprakelijkheid, indien de website (tijdelijk) niet beschikbaar zou zijn als gevolg van technische omstandigheden die buiten onze controle liggen.